Vi har byggt till

Vi har byggt till vår villa och till detta jobb vände vi oss till en byggfirma i Norrköping. Anledningen till att vi valde detta företag var främst dess erfarenhet och kvaliteten på deras arbete. De har arbetat med bygg och renoveringar i hela Östergötland, vilket är något som imponerade mycket på oss.

Vi ville att vårt hus skulle vara unikt, så när det gällde att välja material för denna tillbyggnad på 100 kvadratmeter valde vi högkvalitativt trä samt aluminium och glas för att skapa ett modernt utseende med mycket naturligt ljus. Företaget gav oss också många råd om hur vi skulle få ut det mesta av vårt byggprojekt och de var alltid tillgängliga när vi hade frågor eller behövde deras hjälp.

I slutändan är vi mycket nöjda med det arbete som företaget utförde åt oss. De gjorde allt inom budgeten och blev klara i tid, trots att de arbetade under svåra förhållanden ibland eftersom vi det var så mycket som skulle göra, med de rodde allting i hamn och gjorde ett utmärkt arbete. Jag skulle rekommendera dem till alla som letar efter ett pålitligt, professionellt och hårt arbetande byggföretag i Norrköping. De kan vara behjälpliga med det allra mesta inom bygg och renovering om du vill bygga ett hus eller göra någon annan typ av renovering är det till dem du ska vända dig. Sedan har detta företag många nöjda kunder utöver oss, vilket gör dem till ett pålitligt och bra val av byggfirma i Norrköping med omnejd. Om du vill veta mer, kanske har frågor, då ska du höra av dig till dem och klicka på länken här ovanför så kommer du till deras egen sida på nätet. Det var allt vad jag skulle dela med mig om för den här gången, hoppas detta inlägg var till hjälp, hejdå!