Fastighetsservice medans jag är bortrest

Hallå där bloggen! Idag tänkte jag komma med ett litet tips till er som så här års flyttar ut till era lantställen. Jag är en av de personerna som redan har packat mina väskor och begett mig av till södra Sverige för att njuta av sommaren. Huset i Solna står i dagsläget tomt men jag behöver inte oroa mig så mycket för jag har nämligen anlitat fastighetsservice som ser till att kåken och trädgården är i ordning när jag kommer hem. Det är precis det som jag tänkte tipsa er om idag. Fastighetsservice och trädgårdsskötsel är perfekt för er som drar iväg i några månader nu. Har man sitt sommarställe långt hemifrån så är det inte jätteroligt att behöva åka hem emellanåt för att klippa gräset och se till så att huset ser bra ut. Samtidigt så vill man inte komma hem till ett hus där trädgården ser ut som rena rama djungeln. Därför skulle jag säga att fastighetsservice är en utmärkt lösning för att hålla tomten i gott skick även fast man inte är hemma. Då kan ni bara luta er tillbaka i solstolen och slippa bekymra er över hur det är hemma. Visst är det skönt att bara få komma iväg till sitt sommarställe och njuta av en lång semester, snacka om att man har längtat efter det här. Jag packade mina väskor i söndags och sen åkte jag ner hit direkt efter jobbet igår. Det är ganska många timmars bilresa men när man väl kommer fram så är det helt fantastiskt. Inget jobb på flera veckor, känslan är riktigt härlig måste jag säga. Jag tänkte faktiskt tända grillen här nu så att det blir någon middag, men oroa er inte. Givetvis kommer jag uppdatera bloggen även fast jag inte är hemma. Gör som jag, skaffa fastighetsservice och njut av sommaren.