Ett bra städföretag i Umeå

Hej och hallå! Vad roligt att ni kommer in hit till bloggen även idag, mina finaste läsare. Idag ska jag berätta för er om ett företag som heter Ekonomisk förening UmeMix och som är ett företag som kan hjälpa till inom städservice i Umeå och Robertsfors. Jag har nu anlitat mig av deras tjänster några gånger och tack vare denna hjälp så känner jag att jag har fått en avlastning här i min vardag. För som jag har berättat för er förut, så har jag varit väldigt stressad och haft svårt att få tiden att räcka till. Det kan nog många känna igen sig i som har en familj och med barn i skolåldern. Både jag och min käre make vi jobbar heltid, och eftersom dygnet inte har mer än 24 timmar har vi varit tvingade att prioritera bort vissa saker. Städningen har inte stått allra högst upp på dagordningen om man säger så, och detta syntes verkligen i vår villa här i Umeå.  

 

Även om barn och familj går före städning i prioritet så led jag ändå av att se på allt som behövde göras här hemma. Jag blev stressad och hade svårt att koppla av. Det kändes som om det var ett jobb som verkligen behövde göras, men när, av vem och hur? Så läste jag en notis i tidningen om Ekonomisk förening UmeMix och blev imponerad av den idé som ligger till grund för den här firman. Och de tjänster som de erbjuder! Genom att jag anlitar just den här firman inom städservice i Umeå ger jag en annan människa möjlighet att växa i det här företaget samtidigt som jag får en bra städhjälp. Det känns bra tycker jag och jag betalar egentligen bara lite drygt ett självkostnadspris för att få den här hjälpen.